„Boldogan tértem újra haza" – interjú Hegedűs Csabával 2020 szeptember 11Általános 784

Mint a héten már beszámoltunk róla, bő egy év után visszatért a Vác FC-hez Hegedűs Csaba, aki nagyon örül annak, hogy újra Vácott futballozhat.

Mint a héten már beszámoltunk róla, bő egy év után visszatért a Vác FC-hez Hegedűs Csaba. A 34 esztendős védő éppen hétvégi ellenfelünktől, a Taksony SE-től tért haza Vácra és nagyon örül annak, hogy újra itthon futballozik. Hegedűs egyébként tavaly nyáron igazolt a taksonyiakhoz, ahol azonban ősszel súlyos kézsérülést szenvedett, emiatt sokáig rehabilitációját töltötte. Felépülése azonban most már jól halad, így hamarosan Burzi Attila vezetőedző és a szakmai stáb rendelkezésére állhat. Szélső védőnkre egyébként idén nyár óta Taksonyban pályaedzőként is számítottak, de Vácott ismét „csak” labdarúgó lesz.

Nagyon örülök, hogy újra a nevelőegyesületemben futballozhatok – vágott bele honlapunknak Hegedűs Csaba. – Itt töltöttem el felnőtt pályafutásom több mint felét és innen is szeretnék visszavonulni a profi focitól. Burzi Attila vezetőedző és Rusvay Gergely pályaedző már a sérülésem alatt érdeklődtek felőlem, ez nagyon jól esett. Nyáron újra visszatértünk a témára, de akkor még csak a rehabilitációnál, illetve az edzésbe állás kezdeténél tartottam. Viszont folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Aztán most eljött a lehetőség, a Taksony elnöke elengedett, én pedig boldogan tértem újra haza. A kezem már szinte semmiben nem hátráltat a játékban, kondícióban ugyan van még lemaradásom a több hónapnyi kihagyás miatt, de ezt a szakmai stáb tudta. Azon vagyunk, hogy minél hamarabb újra jó állapotba kerüljek és hasznára tudjak lenni a csapatnak! Remélem, néhány szép évet még el tudunk tölteni Rusiékkal!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

Góllövőlista 2020/21

FACEBOOK