Megvan a Kozármisleny elleni meccs új időpontja 2020 október 13Általános 214

Az eredetileg szeptember 27-ére kisorolt Kozármisleny FC–Vác FC NB III-as bajnoki meccs új kezdési időpontja október 21., szerda, 14:30 lesz.

Mint ismeretes, a meccs elhalasztását szeptemberben a mislenyiek kérték, mivel a csapat egyik tagjának koronavírus-tesztje pozitív lett, így a játékosok hatósági karanténba kerültek. Klubunk belement a baranyaiak kérésébe, az MLSZ pedig engedélyezte a halasztást.

Azóta a Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága meghatározta a találkozó új időpontját. Ennek értelmében a 11. fordulóra kisorolt találkozót október 21-én, tehát jövő héten szerdán, 14:30 órától játsszák a kozármislenyi stadionban. Addig a mieinknek még egy meccsük lesz, vasárnap az Újpest II elleni találkozót a BVSC zuglói stadionjában rendezzük.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  
  •  

 
Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

Góllövőlista 2020/21

1. Sóron Tibor FC 3 gól

    Szalánszi Gergő 3 gól

    Sorecz Szabolcs 3 gól

4. Bonivárt Erik 2 gól

5. Lukács Kelemen 1 gól

    Magos Mátyás   1 gól

    Zámbó Dániel   1 gól

FACEBOOK