Játékoskeret

Bemutatjuk a kiváló focistákat!

placeholder user

Zámbó Dániel

Középpályás

Ő a csapat egyik legtapasztaltabb játékosa, aki 2016 óta erősíti a Vác FC-t. Középpályásként sokoldalúan játszik, képes gólokat szerezni és gólpasszokat adni. Korábban a Videoton FC, a Győri ETO FC és a Vasas SC színeiben is megfordult.

placeholder user

Torda Patrik

Középpályás

Ő a csapat egyik legfiatalabb játékosa, aki 2020-ban került a Vác FC-hez. Középpályásként dinamikus és kreatív, szereti a labdát birtokolni és támadásokat indítani. Korábban a Puskás Akadémia FC és a Budaörsi SC utánpótlás csapataiban játszott.

placeholder user

Sorecz Szabolcs

Védő és középpályás

Ő a csapat egyik legjobb védője, aki 2018 óta húzza a piros-kék mezt. Védőként és középpályásként is bevethető, jól fejel és szerel. Korábban a Diósgyőri VTK, a Balmazújvárosi FC és a Ceglédi VSE csapataiban is szerepelt.

placeholder user

Lukács Kelemen

Védő és középpályás

Ő a csapat egyik legnagyobb tehetsége, aki 2019-ben csatlakozott a Vác FC-hez. Védőként és középpályásként is játszik, gyors és technikás, jól lő szabadrúgásokat. Korábban a Ferencvárosi TC és a Szentlőrinci SE utánpótlás csapataiban nevelkedett.

placeholder user

Földi Máté

Hátvéd

Ő a csapat egyik legmegbízhatóbb hátvédje, aki 2017 óta játszik a Vác FC-ben. Hátvédként jól olvassa a játékot, keményen védekezik és jól passzol. Korábban a Szolnoki MÁV FC, a Békéscsaba 1912 Előre és a Kecskeméti TE csapataiban is futballozott.

placeholder user

Kasza Balázs

Hátvéd

Ő a csapat egyik legjobb hátvédje, aki 2019 óta erősíti a Vác FC-t. Hátvédként jól szervezi a védelmet, jól szólítja a labdát és jól indítja a támadásokat. Korábban a Debreceni VSC, a Nyíregyháza Spartacus FC és a Zalaegerszegi TE csapataiban is játszott.

© Minden jog fenntartva!